Despre noi

Despre noi

Noi suntem HEA

pentru noi, primeaza sanatatea!

Fabrica de saltele HEA, membra grupului HEA GRUP va pune la dispozite o gama variata de saltele tip relaxa ortopedice menite sa satisfaca orice pretentii privind calitatea si pretul produselor, pentru a va creea toate necesitatile si placerile unei relaxari ideale si a unui somn de inger.

Pentru un somn odihnitor si relaxant principala conditie este compatibilitatea dintre corpul uman si suprafata de contact, motiv pentru care noi, HEA, venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva sfaturi practice menite sa va ajute in alegerea saltelei de care aveti nevoie, ca aceasta sa nu creeze puncte de presiune pe coloana si incheieturi, prevenind astfel durerile de spate sau de articulatii.

In momentul alegerii unei saltele este important sa va întindeţi pe ea cu faţa în sus pentru a observa dacă golul format între zona lombară şi saltea este mare, înseamnă că salteaua este prea tare pentru corpul dumneavoastră iar dacă golul este prea mic şi nu vă incape mâna între spate şi saltea, aceasta este prea moale. Asadar veţi şti că aţi făcut alegerea potrivită doar atunci când mâna intră între spate şi saltea fără să aibă prea multă lejeritate.

La fel de important ca duritatea si portanta saltelei sunt si conditiile de mediu iar pentru a nu favoriza alergiilei si pastrarea microparticulelor daunatoare sanatatii in interiorul saltelei aceasta trebuie sa fie prevazuta cu butoni de aerisire iar compozitia materialelor folosite sa permita aerisirea naturala a saltelei.

Noi, HEA, nu facem rabat de calitate in ceea ce priveste materiile prime folosite in fabricarea produselor comercializate de noi, toate aceste doar pentru a va oferi un produs superior demn sa va satisfaca toate nevoile.

Saltelele produse de HEA sunt realizate in Galati, Romania, fiind confectionate dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip Bonel cu 5 inele cu diametrul de 86mm, din sarma de otel carbon de 2.2 mm tratata termic la curenti de inalta frecventa ceea ce ofera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei,fiecare rand de arcuri fiind legat de celalalt printr-o sarma elicoidala de 1.4 mm ceea ce confera rezistenta mecanica a saltelei.

Ridigizarea perimetrala si interioara asaltelei se executa cu spuma poliuretanica de inalta densitate sistem BOX, nefavorizand deformarea si lasarea in timp, materialul matlasat este tip jakart cu cusatura clasica sau ultrasonica ceea ce constituie un avantaj si anume se elimina orice deteriorare a atei. Fetrul are rolul de a distribui uniform greutatea pe miezul elastic.